Verlichting plaatsen

Verlichting: vraag advies aan de vakman uit uw regio

verlichting plaatsenBouwt of verbouwt u? Dan kunt u op ons rekenen voor de volledige installatie van uw verlichting. Samen vinden we een betaalbaar antwoord op al uw wensen en dromen!

Onze deskundige zaakvoerder Bruno Delvaux weet alles op het gebied van verlichting, energieverbruik en kan u adviseren over de hoeveelheid licht die nodig is voor een bepaalde oppervlakte. 

Er zijn verschillende mogelijkheden uiteraard: LED lampen en zelfs design lampen hebben wij in ons assortiment. Met wat voor beeld of idee u ook komt, bij verlichting Bruno Delvaux is er altijd een type verlichting dat bij uw wensen past. Neem vrijblijvend contact op voor een eerste kennismaking.

Offerte aanvragen →

Verlichting voor uw woning of tuin? Slechts 1 adres!

verlichting plaatsenWij hebben de juiste kennis in huis, wij helpen u graag verder met al uw wensen. Of het nu gaat voor de verlichting van uw woning of de installatie van tuinverlichting. Wij adviseren u graag ter plaatse zodat we u persoonlijk advies op maat kunnen geven.

Elk verlichtingsproject is anders, graag komen wij ter plaatse om u volledig gratis te informeren over de mogelijkheden. Of het nu gaat voor de verlichting in uw woning of voor de tuinverlichting. Wij vinden steeds de meest gepaste oplossing.

Offerte aanvragen →

Verlichting plaatsen regio Vlaams-Brabant, Antwerpen, Brussel of Limburg

Wij zullen samen alles systematisch doorlopen en uw wensen omzetten in concrete plannen en aanbevelingen. Ook kunnen we aangeven waar voor u de besparingen liggen. Wij adviseren bij zowel grootschalige als kleinschalige verlichtingsprojecten.

Verlichting: zowel voor particulieren als bedrijven

Als projectverlichter brengen wij graag onze expertise in bij projectbesprekingen en worden we daarbij bij voorkeur in een vroeg stadium bij betrokken. Altijd met de focus op kwaliteit en duurzaamheid. Wij werken zowel voor particulieren, zelfstandigen, bedrijven als industrie.

Offerte aanvragen →

Print Friendly, PDF & Email