Renovatiewerken Delvaux

Renovatiewerken Delvaux, een vakman uit uw regio

renovatiewerkenGaat u verbouwen? Bent u op zoek naar een goede uitvoerder voor uw renovatiewerken in Vlaams-Brabant of Limburg? Spreek dan uw vakman Bruno Delvaux aan. Dan zit u nu op de juiste website! Ik help u graag bij uw renovatiewerken de provincie Vlaams-Brabant of Limburg. Mijn thuisbasis is Tienen, net op het kruispunt tussen Vlaams-Brabant en Limburg. De perfecte uitvalbasis om snel tot bij u te geraken.

Uw badkamer renoveren, uw gang betegelen of heel uw huis verbouwen? Bruno Delvaux staat al klaar. Wij voeren alle mogelijke renovatiewerken in Vlaams-Brabant en Limburg uit. 

Offerte aanvragen →

Renovatiewerken of verbouwingen: slechts één adres!

renovatiewerkenSchenk uzelf gemoedsrust bij uw renovatiewerken of verbouwingen. Doe een beroep op Bruno Delvaux. Wij helpen waar nodig en weten van geen ophouden. Wilt u dat we bij u komen voegen, bezetten, vloeren of betegelen? We staan meteen voor uw deur. En u vertrouwt op ons van a tot z. We breken voor u af wat weg moet, en bouwen daarna alles weer op, precies zoals ú het wilt.

Hebt u de materialen voor uw renovatiewerken of verbouwingen gekozen? Dan zit uw taak erop. Wij halen ze voor u op in de groothandel en verwerken ze bij u thuis.

Duikt er achteraf een probleempje of een defect op? Dan komen wij u snel uit de nood helpen. Al is het maar door een lamp te vervangen: we staan paraat.

Offerte aanvragen →

 

Renovatiewerken of verbouwingen voor doe-het-zelvers

Bent u een klusser? Zelf aan de slag gaan bij het renoveren is handig. Maar bij sommige renovatie karweien kan u best de hulp van een vakman gebruiken. Sommige renovaties, verbouwingen, klussen of installaties laat u sowieso best aan een vakman over zodat u zeker weet u zeker dat alles correct geïnstalleerd is. Of misschien bent u gestart maar wegens tijdgebrek geraken uw renovatiewerken of verbouwingen maar niet tijdig klaar. Herkent u zich hierin? Dan is het dringend tijd om contact met mij op te nemen!

Renovatiewerken in Vlaams-Brabant of Limburg

Op zoek naar een ervaren vakman voor uw renovatiewerken of verbouwingen? Of een vakman om uw badkamer te renoveren, verlichting te plaatsen of voor elektriciteitswerken? Dan moet u bij Bruno Delvaux zijn.

Offerte aanvragen →

Print Friendly, PDF & Email