OFFERTE RENOVATIEWERKEN

  Welke renovatiewerken moeten er uitgevoerd worden?*

  Meerdere selecties mogelijk.

  Locatie van de werf?*

  Deadline?*

  Beschrijf uw opdracht*

  Probeer uw opdracht zo gedetailleerd mogelijk te beschrijven zodat onze bedrijven voldoende informatie hebben om op te reageren.
  Door gebruik te maken van dit formulier gaat u akkoord met ons privacy- en cookiebeleid.
   


  Renovatiewerken Geel

  renovatiewerkenGaat u verbouwen in Geel? Bent u op zoek naar een goede uitvoerder voor uw renovatiewerken? Spreek dan vakman Delvaux aan.

  Uw badkamer renoveren, uw gang betegelen of heel uw huis verbouwen? Delvaux staat altijd klaar.

  Wij voeren alle mogelijke renovatiewerken in Geel uit, van afbraak tot technieken.

  Renovatiewerken & verbouwingen in Geel: slechts één adres!

  renovatiewerkenSchenk uzelf gemoedsrust bij uw verbouwingen in Geel. Doe een beroep op aannemer Delvaux.

  Wij helpen waar nodig en weten van geen ophouden om u tevreden te stellen. Wilt u dat we bij u komen voegen, bezetten, vloeren of betegelen? We staan meteen voor uw deur.

  U kan op ons vertrouwen voor de uitvoering van uw verbouwingswerken van a tot z. We breken voor u af wat weg moet, en bouwen daarna alles weer op, precies zoals ú het wilt.

  Hebt u de materialen voor uw verbouwing gekozen? Dan zit uw taak erop. Wij halen ze voor u op in de groothandel en verwerken ze bij u thuis.

  Duikt er achteraf een probleempje of een defect op? Dan komen wij u snel uit de nood helpen. Al is het maar door een lamp te vervangen: we staan paraat.

  Verbouwen voor doe-het-zelvers

  Bent u een klusser?

  Zelf aan de slag gaan bij het renoveren is handig, maar bij sommige renovatie karweien kan u best de hulp van een vakman gebruiken. 

  Of misschien bent u gestart; maar wegens tijdgebrek geraken uw verbouwingswerken maar niet tijdig klaar. Herkent u zich hierin? Dan is het dringend tijd om contact met mij op te nemen!

  Zorgeloos renoveren

  Op zoek naar een ervaren vakman voor het renoveren van uw woning? Of een vakman om uw badkamer of zolder te renoveren, verlichting te plaatsen of voor elektriciteitswerken? Dan moet u bij Delvaux zijn.