Badkamerrenovatie

Badkamerrenovatie

Ik verzorg zowel kleine als grote badkamerrenovaties. Een volledige badkamerrenovatie of een nieuwe badkuip plaatsen? Contacteer mij vrijblijvend. Als u zoekt naar een betaalbare badkamerrenovatie of badkamerrenovatiewerken bent u aan het juiste adres!

 

Badkamerrenovatie

Mijn specialiteit? Volledige badkamerrenovatie in omgeving van Leuven t.e.m. Genk. Zoekt u een betaalbare badkamerrenovatie? Vul het invulformulier voor een gratis offerte.

Bad herstellen

Is uw  bad kapot? Dan bent u vaak beter af met een nieuwe badkuip. Het probleem komt namelijk anders vroeg of laat toch weer terug. Ik plaats uw nieuwe badkuip met plezier.

Douche

Is uw douch aan vervanging toe? Of wilt u liever een nieuwe inloopdouche? Wij brengen het voor elkaar voor u. Door onze jarenlange ervaring installeren we uw nieuwe douche meteen.

 

Badkamerrenovatie aan een eerlijke prijs

Badkamerrenovatie Een heerlijke douche nemen of eens lekker lang in bad blijven zitten. Het zijn de beste momenten van de dag.

Laat dit moment van rust niet vergallen door een kapotte douche, een lekkende badkuip of een muur vol schreeuwerige tegels.

Richt uw badkamer in zoals ú het wil.

Doe beroep op uw vakman Bruno Delvaux uit Tienen. Er is wel een risico aan verbonden… Voor u het weet brengt u meer tijd door in uw bad dan in uw slaapkamer! Een badkamerrenovatie hoeft niet duur te zijn. Wij bieden professionele kwaliteit tegen een erg scherpe prijs. Ook voor kleine herstellingen komen we graag bij u langs.

Grote of kleine renovatie, wij houden ons altijd aan de afgesproken deadline.Wilt u enkel uw douche, bad of sanitair vervangen? Wij staan zeven dagen op zeven voor u klaar. Vraag nu een gratis offerte bij dé referentie voor badkamerrenovatie.

Mijn specialiteiten:

– Badkamerrenovatie
– Plaatsen badkamers
– Verbouwingswerken badkamer
– Vloertegels badkamer
– Wandtegels badkamer
– Lavabo’s plaatsen
– Douches plaatsen
– Inloopdouches plaatsen
– Kraanwerk
– Sanitair
– Jacuzzi plaatsen
– Sauna plaatsen
– Bubbelbaden plaatsen
– Massagebladen plaatsen
– Ventilatie badkamer
– Verlichting badkamer

 

Badkamerrenovatie door een betaalbare professional

Heeft u een specialist nodig voor uw badkamerrenovatie? Wij geven uw oude badkamer een gedeeltelijke of volledige opknapbeurt.

Zeg uw ouderwetse badkamer vaarwel en kies voor een nieuwe badkamer op maat van úw wensen en voorkeuren. 

De mogelijkheden zijn eindeloos: u kunt kiezen uit een catalogus met tientallen soorten tegels, kranen, lavabo’s, douches en toiletten. Wij volgen de laatste trends in badkamerdesign op de voet!

Badkamerrenovatie specialist Bruno Delvaux leidt al uw grote en kleine badkamerrenovaties in goede banen. Heeft u vragen? Aarzel niet en bel ons op voor meer informatie of een offerte voor uw project.

Badkamerrenovatie

Offerte aanvragen


    Uw naam*

    Uw email*

    Uw telefoon*

    Uw bericht

    Print Friendly, PDF & Email